ARCHONTIKO DILOFOU

Het oude dorpje Dilofo ligt in de streek Kentriko Zagori, Centraal Zagori, 31 km van de stad Ioannina. Dilofo is een pittoresk dorpje, dat gedurende al die jaren van haar bestaan nauwelijks is veranderd. Hier wordt u gastvrijheid geboden in een van de traditionele herenhuizen die met liefde gerestaureerd is en omgebouwd tot een hotel met 9 luxe hotelkamers en 1 suite.
Lees verder...

KAMERS

Vandaag heeft het hoofdgebouw 7 kamers, 4 drie-persoons kamers en 3 twee-persoons Verder zijn er de hal, de eetkamer en de keuken. In ons herenhuis dat "Archontiko Dilofou" heet, krijgt u een traditioneel ontbijt met tal van lekkere dingen uit de streek. 's Avonds, w anneer u moe van uw mooie wandeling thuis komt, kunt u met uw vrienden bij een knapperend haardvuur uitrusten en smullen van de pita's en worstjes uit de streek en de vele kaassoorten. Verder kunnen wij u onder andere het spectaculaire varkensvleesgerecht "prasoselino" serveren, een kipgerecht in wijn of een heerlijk gerecht van geitenvlees, met locale wijn of "raki".
Lees verder...

ZAGORI

ΖΑ - GORA: Een Slavische naam voor de streek die betekent gebied achter de bergen. Dit gebied heeft zijn eigen natuurlijke, historische, culturele, en sociale karakter en ligt midden in het Pindos gebergte. Alle dorpen liggen op een hoogte van 600 m tot 1400 m. De streek wordt gekenmerkt door dichte bossen in het oosten, diepe rotskloven in Centraal Zagori en een rijke flora en fauna.
Lees verder...

VIND ONS

Neem de rijksweg Ioannina - Konitsa - Kozani en na 19 km ziet u een ijzeren brug over de weg. Daar gaat u rechtsaf naar Central Zagori. Na de haarspeldbocht rechtsaf naar Kipous en Tsepelovo. Na 3 km links naar Dilofo en na 1 km bent u op de parkeerplaats van Dilofo. In het dorp kunt u alleen te voet komen.
Lees verder...

Bezoekers nieuwste beoordelingen

ARTIKELEN OVER ONS

Booking

-
+
-
+